Hoe gaat een sessie in zijn werk?

 

‍We starten met een intake gesprek zodat ik inzicht krijg in je verwachtingen, grenzen, seksuele geschiedenis, …  

Deze Tantra massage wordt in zijn pure vorm geheel naakt ervaren en alle plekken op je lichaam worden daarbij liefdevol aangeraakt. Dit echter zonder aanleiding tot seksuele handelingen. Volgens het principe van gelijkwaardigheid ben ik eveneens naakt. De massage wordt gegeven op een futon.

De massage zal je doorgaans dichter bij jezelf brengen en maken dat je meer gaat voelen. 

 

Omwille van hygiënische redenen, neem je een douche voor de sessie. Indien dit onmogelijk is, kan dit ter plekke gebeuren. Dit zit dan in de tijd van de sessie  inbegrepen. 

Gelieve ook geen sterke geuren zoals parfum of aftershave of deoderant te gebruiken. Dit verhindert de energetische werking.

 

We sluiten af met een kort nagesprek waarbij je je ervaringen kan uiten zodat een vervolgsessie nog beter op jou kan afgestemd worden

 

Er is mogelijkheid tot het nemen van een douche na de sessie.    

 

 

Misverstanden vermijden

 

‍Deze massage is éénrichtingsverkeer waarbij ik als gever jou aanraak en niet andersom. Het kan verleidelijk zijn om als ontvanger terug te willen geven wat je ontvangt. In overgave gaan, is net leren ontvangen zonder iets terug te moeten doen. De intentie van deze massage is een beleving voor jou!

 

 

De kracht van aanraken zit in “de eenvoud”.

Het lichaam wordt beroerd op een spontane en natuurlijke manier. Je ontwikkelt een nieuwe relatie met jezelf, je seksualiteit, je problematiek, je gehele persoonlijkheid en bewustzijn. Er ontstaan andere attitudes die van blijvende aard zijn, door het doorleven van je eigen “Voel-Ervaar-Bewustzijnsproces” waaruit er een meer bevrijde, zelfzekere, blije, verbonden “jij” ontstaat.

 

Het werken met “seksuele energie” verhoogt je levensvreugde.

Je leert jezelf kennen op een dieper niveau. Het werkt bevrijdend om je (seksuele) “zelf” helemaal te mogen ervaren zonder remmingen. Het is ook bijzonder én vaak een nieuwe ervaring om jezelf in je seksuele stroom te voelen, zonder dat je doelgericht met seks bezig bent. Een open gebloeide seksualiteit is een bron van liefde, rust, vrede en gezondheid.

Op een natuurlijke manier “heelt” het de kwetsuren van de mannelijke en vrouwelijke intimiteit.

 

Elke sessie is een uniek gebeuren.

Het gaat steeds over je opnieuw openstellen voor wat er in “het moment” ontstaat. Afgestemd op jouw behoefte, verlangens, thema, grenzen en wat ontstaat en zich aandient vanuit het ritme van jouw lichaam. ..