Tantra ontdekte ik op een moment waarop ik sex saai begon te vinden en dacht is er nog meer..?

Ja zeker is er nog zoveel meer op sex gebied.. Maar sex alleen wordt op den duur saai, biedt weinig ander perspectief dan hardere vormen, minder extase en meer extremen.Uiteraard heb ik ze wel geprobeerd maar ze brachten mij niet de voldoening die ik zocht.

Ik was zoekende tot ik tegen tantra aanliep.. Het intrigeerde me, het pakte me beet en het liet me niet meer los..tot op de dag van vandaag. Binnen tantra zijn er zoveel stromingen en de mogelijkheden zijn figuurlijk eindeloos..

Tantra is zo veel meer dan sex, het is de kunst van verleiding, de kunst van aantrekking, de kunst van stillness, de kunst van beweging, de kunst van het stromen, de kunst van het bewust zijn, eigenlijk is tantra een way of life.. het omvat rumoerige alles en het omvat het stille niets .. Het is droom die je hoopt mee te maken tijdens je leven..

Tantra kent diverse stromingen, om te beginnen herkennen we de witte, rode en zwarte of dark tantra, waarvan de witte en de rode stroming ook wel bekend staan als de linker en de rechter hand in tantra.

Om het nog minder makkelijk te maken herkennen we ook nog tibetaanse tantra & ayurvedische tantra die t.o.v. verschillen van elkaar. Zelf gebruik ik meer een toegepaste mix voor van tantra die in mijn gevoel beter aansluit bij mijzelf en in de dingen die ik doe..

Wil je meer weten over tantra of wil je tantra zelf ervaren..? Vraag dan een sessie aan