Voor vrouwen 

Wat is een yoni massage?

Een yoni massage is een behandeling van de yoni, wat een Sanskrit woord is dat verwijst naar de vrouwelijke geslachtsdelen. Waarom mag deze zone niet genegeerd worden?

  1. De yoni is een bron van zeer krachtige energie, die spijtig genoeg bij het overgrote deel van de vrouwelijke bevolking in een slapende, stagnerende toestand verkeert aangezien ze niet bekend zijn met de tantrische levensstijl en technieken.
  2. De yoni bevindt zich structureel in het lichaam van de vrouw zelf en functioneert als een opslagplaats voor emoties en trauma’s. Dit kan leiden tot blokkades en een waaier van veel voorkomende vrouwelijke gezondheidsproblemen. Dit verklaart ook meteen waarom één derde tot bijna de helft van de vrouwen nog nooit een orgasme ervaren heeft.
  3. Wanneer blokkades in en rond de yoni weggewerkt zijn, kunnen genezing en ongekende hoogtes van genot plaatsvinden. Wist je dat een vrouw gezegend is om vele verschillende soorten orgasmes te ervaren? Bij sommige van deze orgasmes hoeft zelfs de yoni niet betrokken te zijn, want als vrouw kan je ook orgasmes ervaren via bijvoorbeeld stimulatie van de lippen, tepels, oren en nek. Er zijn geen regels en er is geen handleiding, elke vrouw is uniek
  4. De tantra en yoni massage bevatten technieken afkomstig van de oude Ayurvedische gezondheidsleer

      gecombineerd met de kennis van de seksuele                                  component van tantra. Op deze manier ontstaat een unieke          samensmelting van genezing

 

Bij vrouwen 

Hoe verloopt een yoni massage?

Door het behandelen van bepaalde punten in en rond de yoni kan de verborgen energie wakker en vrij gemaakt worden. Via tantrische technieken gebeurt daarna een sublimatie van deze energie naar de hogere chakra’s waardoor een herstellend effect kan plaatsvinden met soms spirituele, fysieke, emotionele, seksuele en mentale effecten.

De eigenlijke yoni massage gebeurt pas na behandeling van de rest van het lichaam. Op deze manier is er reeds een gevoel van ontspanning, comfort en een vertrouwen in de therapeut. Dit bevordert het openen van belangrijke energiekanalen in het lichaam.
Het activeren van bepaalde druk-/energiepunten tijdens de externe yoni massage zorgt voor een activatie van de energie en stimuleert het vochtig worden van de yoni zodat in een volgende stap kan overgegaan worden tot de interne yoni massage.

Tijdens de interne massage wordt de status van de weefsels gecontroleerd en wordt vastgesteld of er zones bestaan die ongevoelig zijn of te warm aanvoelen. Door deze de nodige aandacht te geven, kunnen zo mogelijke blokkades weggewerkt worden. De locatie van belangrijke zones zoals de G-spot wordt vastgesteld. Sommige vrouwen zijn een te snelle penetratie gewend met een te weinig aan voorspel. Hun G-spot is bijgevolg nooit ‘geactiveerd’ geraakt, ze sluiten zich er verder van af en reageren met pijn. Zolang een vrouw geen connectie heeft met dit punt, zal ze weinig tot geen plezier ondervinden bij stimulatie ervan.
De massage wordt afgesloten op een ontspannen manier zodat de vrouw zich energiek en harmonieus voelt.